Eenvoudig beheerbare websites

Onze laatste projecten

WebYourDay is dé partij voor vrijwillige, kleinschalige en non-profit organisaties om op een snelle en voordelige manier een WordPress website of webshop te laten bouwen. 

Nieuwe website

Boomrooierij Struik is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van bomen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder het rooien, snoeien, kappen en kandelaberen van bomen.

Boomrooierij Struik werkt met ervaren en gecertificeerde medewerkers die gebruikmaken van de modernste technieken. Hierdoor kunnen zij bomen veilig en verantwoord behandelen, ongeacht de locatie of de grootte van de boom.

Nieuwe website

Schepen in de maritieme sector worden 24/7 blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. Om te voorkomen dat dit de duurzaamheid van de materialen aantast, is het onderhoud en preventiewerk op schepen van essentieel belang.

Met een kwart eeuw ervaring is Schavicast op dit gebied een echte specialist. Wij bieden een compleet servicepakket om jouw schepen en materialen te onderhouden. Ons uitgangspunt is een duurzame samenwerking waarbij we jou voor 100% ontzorgen.

 

Nieuwe website

Horseworld Tinte is net als Ponyworld Tinte gevestigd op de locatie van Manege Tinte. We kunnen gebruik maken van de diverse faciliteiten en mooie buitenrij mogelijkheden op deze fijne locatie. We hebben de beschikking over 3 binnenbanen, een buitenbaan, paddocks en weide, trilplaat, stapmolen enz. We hebben gemiddeld 14 manegepaarden staan, bestaande uit diverse rassen en verschillende mate van africhting om elke ruiter zo veel mogelijk uitdaging te bieden. 

Nieuwe website

Vilan verbetert onderwijs vanuit de behoeften van leerlingen. Wij geloven dat je kinderen zoveel verder kunt brengen als je de behoeften in kaart brengt en daar jouw onderwijs op afstemt. Om die reden helpen we scholen hun onderwijs nog beter neer te zetten, waardoor leerlingen optimaal kunnen profiteren van hun schooltijd. 

Nieuwe website

Bij de balans in beweging staan een correcte houding en een gezonde stabiliteit centraal. Balans is hierbij het sleutelwoord. Door mijn werk als fysiotherapeute weet ik dat er veel lichamelijke klachten voortkomen uit het verkeerd bewegen, belasten en door onbalans in het lichaam. Wanneer we beter in evenwicht zijn, zien we een significante verbetering in de gezondheid.

Nieuwe website stichting

Het uitdragen van Christus! Christus zichtbaar maken in onze maatschappij! Het met trots dragen van het mooiste en meest waardevolle ‘merkteken’ dat er is! Op deze manier kunnen we als christenen elkaar opbouwen. Ook kan het een laagdrempelige opening creëren naar een gesprek over het geloof met de buurman, collega, klant die uit nieuwsgierigheid vraagt wat het nou voor vis is op de auto. Heerlijk toch?

Nieuwe website stichting

Stichting Kairos is een maatschappelijke opvang voor  kwetsbare (jong)volwassenen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar. Stichting Kairos helpt deze (jong)volwassenen (hierna te noemen gasten) middels een intensieve begeleiding- te werken aan een fundament waarop verder gebouwd kan worden richting een volgende stap in hun woon- en levenssituatie. Kairos  is een nieuwe organisatie, ontstaan vanuit de wens van betrokken inwoners en een aantal zorgprofessionals op Goeree-Overflakkee.  

Nieuwe website

Dit zijn de dranken die het hart van een consument raken! Alleen al bij het zien van deze dranken worden de zintuigen geprikkeld en verblijd. Hierbij draait het om beleving en kwaliteit! Hier gaat het om dranken met sensationele smaken én een goed verhaal. Bij ‘genieten’ heeft u een doordacht assortiment met creativiteit, originaliteit en variatie in de opbouw. Producten die vanuit passie zijn geselecteerd, vanwege klasse, uitstraling, verhaal, historie, beleving en vakmanschap! Die beleving waarvoor die consument juist zo graag naar uw zaak komt en… waarvoor ze ook weer bij u terugkomen!

Nieuwe website met shop

Willem Jan en Robert, begonnen in 2011 met de verkoop van frisdrank en water om de horeca te bevoorraden met kwalitatief, onderscheidende dranken. We kwamen door ons werk steeds meer en steeds vaker in aanraking met wijn en langzamerhand begon onze waardering en interesse naar echt goede en onderscheidende wijn te groeien.

Nieuwe website

SportZeeland ontwikkelt en coördineert sport- en beweegprogramma’s voor jong en oud. Kwaliteit en continuïteit staan altijd voorop. Samen met onze partners zoals onderwijs- en gezondheidsinstellingen, sportverenigingen, bedrijven en overheden werken wij aan een vitale en actieve leefstijl voor alle Zeeuwen. 

Nieuwe website met shop

Zet 10 verschillende auto’s naast elkaar en iedereen ziet het verschil. Zet 10 verschillende zonnepanelen naast elkaar en ze lijken allemaal op elkaar. De verschillen zijn pas waarneembaar na enkele jaren gebruik. De slechtere panelen zullen al snel beduidend minder opleveren. Indutecc heeft zich tot doel op zich gesteld om kwalitatieve zonnestroom installaties te leveren. Wij kiezen voor Europese fabricaten met aantoonbare kwaliteitsgaranties.

Nieuwe website

Krijn Tanis Fourages B.V. is een begrip door geheel Europa. Wij handelen in alle soorten hooi en stro in de breedste zin van het woord. Wij houden alle werkzaamheden in eigen hand; maaien, schudden, wiersen, persen en laden/lossen. Dit hele traject gebeurt met ons eigen apparatuur. Onze handel komt grotendeels uit Oost Duitsland vanaf onze eigen vestiging aldaar. Alles wordt met onze eigen vrachtwagens vervoerd.

Nieuwe website met shop

Wij van horecadrinks.nl staan voor passie voor drinks! Wij zijn onder een ander label importeur van vele mooie merken die wij verkopen aan de horeca ondernemer. In de markt zien wij een tendens waarbij steeds meer consumenten de producten willen aanschaffen die ze in de horeca consumeren. Daarnaast merken wij bij de ondernemer de behoefte om deze producten ook te kunnen leveren aan de consument. Alleen hoe? Daar hebben wij bij horecadrinks.nl een mooie formule voor ontwikkeld. In plaats van dat we onze merken kunnen plaatsen bij landelijke retailers, waardoor onze tonics, wijn etc ook verkrijgbaar zijn in de bekende slijterijen en supermarkten, hebben wij deze website ontwikkeld.

Ook een nieuwe site?