Pakket GO

Pakket GO

Domeinnaam & hosting in Nederland
Google Workspace
Responsive
Wordpress thema
SSL certificaat
SEO (éénmalig)
Live in een week, meestal 😉
Wordpress altijd up to date
Wordpress beveiligingsupdate


Optioneel:
Tekst (interview + 6 pagina’s)
Fotografie
Video
Nieuwsbrief
Social inrichting

Pakket GO

Een professionele website met een zeer aantrekkelijk design laten maken? Kies dan voor WebYourDay. Al binnen één week staat je nieuwe website live.

 

Responsive WordPress website? Check! 

Een visueel aantrekkelijke én resultaatgerichte website is ons doel. Jouw nieuwe website is uiteraard ook responsive, dus 100% geschikt voor desktop, mobiel en tablet. Omdat de website gemaakt wordt in WordPress kun je deze na livegang heel gemakkelijk beheren. Zo kun je zelf aanpassingen doorvoeren.

 

Door (*op basis van een interview met jou) 6 pagina’s te vullen met hoogstaande content én de website te voorzien van een SEO-check, zorgen we ervoor dat je zelfs in zoekmachines als Google de concurrentie kunt aangaan.

 

Hulp nodig? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Alle overige poespas, zoals de domeinnaam, hosting en support, neemt WebYourDay maandelijks uit handen. Zo kun jij je volledig focussen op je organisatie!

 

Optioneel

Wil jij ervoor zorgen dat producten perfect worden uitgelicht? Dan kun je als aanvulling op dit pakket ook kiezen voor copywriting, fotografie of video waarbij je een kickstart krijgt op het gebied van content.

Dat wil ik!